Nieuwsoverzicht

Nieuws over het ICT College

Je kunt het laatste nieuws over ons college ook volgen op Instagram of Facebook.

De woordvoerder van ROC Midden Nederland is het eerste aanspreekpunt voor journalisten en coördineert de afhandeling van vragen vanuit de media. U kunt contact opnemen met Aris Willems, telefoon 06  24 82 72 73 of e-mail a.willems@rocmn.nl.

Heb je een vraag over onze opleidingen of open dagen, neem dan contact op met ons voorlichtingscentrum, 088 2333 444 of stuur een mail naar studieinfo@rocmn.nl

 

Afbeelding

Introductie hacken
21 september 2020
ROC Midden Nederland
ICT College

VO leerlingen aan de slag met ICT projecten op de Tech Campus

De start van de pilot: “Module ICT projecten voor VO” op het ICT College van ROCMN is sinds 17 september een feit. Geïnteresseerde leerlingen van vier verschillende VO scholen (Kalsbeek, Cals, Minkema en Oosterlicht) nemen deel aan de pilot. Ze gaan op het MBO aan de slag met weerstations, zorgrobots en hacking.

De groep bestaat uit leerlingen in de 4e klas van het VMBO TL. De Minkema leerlingen zitten op de Tech Mavo en hebben al wat voorkennis. De andere leerlingen hebben diverse achtergronden.

Afbeelding

waterstof raceteam roc in actie
8 april 2019
ICT College
Tech College
Automotive College

Waterstofraceteams Tech Campus presteren op Horizon Grand Prix 2019

Afgelopen vrijdag raceten studenten van de Tech Campus op de NK Waterstof Challenge in Assen en behaalde de 7e plaats op de Horizon Grand Prix 2019. Zes uur lang hebben ze gestreden om zoveel mogelijk rondjes te rijden met waterstof aangedreven modelauto’s.

Afbeelding

Student speelt op arcadekast
6 februari 2018
ROC Midden Nederland
Bouw & Interieur College
Tech College
ICT College

Crossover project Arcadekasten op Tech Campus Nieuwegein

Studenten van de Tech Campus Nieuwegein hebben de afgelopen maanden samen gewerkt aan de bouw van een 6-tal Arcadekasten. Op deze arcadekasten komen retro games weer helemaal tot leven.

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: