Nieuwsoverzicht

Nieuws over het ICT College

Je kunt het laatste nieuws over ons college ook volgen op Instagram of Facebook.

De woordvoerder van ROC Midden Nederland is het eerste aanspreekpunt voor journalisten en coördineert de afhandeling van vragen vanuit de media. U kunt contact opnemen met Aris Willems, telefoon 06  24 82 72 73 of e-mail a.willems@rocmn.nl.

Heb je een vraag over onze opleidingen of open dagen, neem dan contact op met ons voorlichtingscentrum, 088 2333 444 of stuur een mail naar studieinfo@rocmn.nl

 

Afbeelding

Winnaars Hack event
19 november 2019
ROC Midden Nederland
ICT College

Succesvol hack event “Capture The Flag “ op het ICT College

Het ICT College organiseerde samen met Deloitte het "Capture The Flag" (CTF) event. Het was een geweldige wedstrijd tussen ruim 100 eerstejaars studenten van de opleidingen beheer en security. De hele middag werd er gebattled door studenten met codenamen als: MrZ, Dark Element en Vault Warrior. Het doel was zoveel mogelijk codes kraken. Onder meer wachtwoorden achterhalen en webapplicaties etisch hacken in een gecontroleerde omgeving.

Afbeelding

Studenten in overleg
5 november 2019
ROC Midden Nederland
ICT College

Capture The Flag hack event op het ICT College

Op 7 november a.s. organiseert het ICT College samen met Deloitte het "Capture The Flag" (CTF) event. Dit wordt een geweldige wedstrijd tussen ruim 100 eerstejaars studenten. Het evenement vindt plaats in de bufferweek. De start is stipt om 13:00 uur met een kick off, waarna het hacken kan beginnen.

Afbeelding

waterstof raceteam roc in actie
8 april 2019
ICT College
Tech College
Automotive College

Waterstofraceteams Tech Campus presteren op Horizon Grand Prix 2019

Afgelopen vrijdag raceten studenten van de Tech Campus op de NK Waterstof Challenge in Assen en behaalde de 7e plaats op de Horizon Grand Prix 2019. Zes uur lang hebben ze gestreden om zoveel mogelijk rondjes te rijden met waterstof aangedreven modelauto’s.

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: