Allround Medewerker IT

Wil je werken met computers en andere apparaten? Dan is de opleiding Allround medewerker IT iets voor jou! Je leert hoe je computers en apparaten installeert, repareert en gebruikt. Ook leer je hoe je storingen oplost en vragen beantwoordt. Na je opleiding kun je aan de slag bij allerlei bedrijven en organisaties.

Op het ICT College Nieuwegein kies je uit 2 uitstroomrichtingen: Web Developer en Datacenter Technician. 

David: 'Je leert hier heel veel, niet alleen over computers, maar ook alle achterliggende verhalen'

Hoe is het om een opleiding aan het ICT College volgen? Bekijk de video waarin student David je vertelt over zijn opleiding en wat hij er zo leuk aan vindt.

Uitstroomrichtingen

Web Developer

Als webdeveloper maak jij een frontend design (dat wat de gebruiker aan de voorkant ziet) of werk je aan de backend (daar waar je de aanpassingen aan de site maakt) van een website. Je gaat aan de slag met diverse vormen van databases, je leert alles over CRM systemen en weet straks hoe jij de data kunt verzamelen, creëren en veilig kunt verwerken.
Lees meer over web developer

Datacenter Technician

Als data techneut is niet alleen jouw ICT-kennis belangrijk, maar ook kennis van installatietechniek, veiligheid en duurzaamheid. De datacenterbranche groeit en de werkgelegenheid daarom ook. Denk aan banen in gebieden als cloud, IoT, 5G en hosting. Binnen deze richting ga je aan de slag met zaken als back-up stroomvoorzieningen, cloudoplossingen en de veiligheid van big data.
Lees meer over datacenter Technician

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: