Allround Medewerker IT

Als allround medewerker IT weet je alles over IT-infrastructuur, laptops, pc’s, het IT-netwerk en verschillende devices. Je zorgt dat deze goed werken en lost storingen op en je beantwoordt vragen op de servicedesk. Is het voor jou een sport zo snel mogelijk een passende oplossing te bedenken? Dan past deze ICT mbo-opleiding perfect bij jou. 

Op het ICT College kies je uit 2 uitstroomrichtingen: Web Developer en Datacenter Technician. 

David: 'Je leert hier heel veel, niet alleen over computers, maar ook alle achterliggende verhalen'

Hoe is het om een opleiding aan het ICT College volgen? Bekijk de video waarin student David je vertelt over zijn opleiding en wat hij er zo leuk aan vindt.

Uitstroomrichtingen

Web Developer

Als webdeveloper maak jij een frontend design (dat wat de gebruiker aan de voorkant ziet) of werk je aan de backend (daar waar je de aanpassingen aan de site maakt) van een website. Je gaat aan de slag met diverse vormen van databases, je leert alles over CRM systemen en weet straks hoe jij de data kunt verzamelen, creëren en veilig kunt verwerken.
Lees meer over web developer

Datacenter Technician

Als data techneut is niet alleen jouw ICT-kennis belangrijk, maar ook kennis van installatietechniek, veiligheid en duurzaamheid. De datacenterbranche groeit en de werkgelegenheid daarom ook. Denk aan banen in gebieden als cloud, IoT, 5G en hosting. Binnen deze richting ga je aan de slag met zaken als back-up stroomvoorzieningen, cloudoplossingen en de veiligheid van big data.
Lees meer over datacenter Technician

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: