Tech Campus Projecten

Het ICT College vormt samen met het Tech College, Automotive College en Bouw & Interieur College de Tech Campus. Dit zorgt voor een bruisende samenwerking en cross-over projecten voor studenten van verschillende opleidingen.

Samenwerking is het sleutelwoord voor ICT succes
De cross-over projecten zijn een goede simulatie voor de uiteindelijke werkomgeving van een ICT-er. Projectmatig werken, inhoudelijke expertise, communiceren en samenwerken in multidisciplinaire teams, dat zijn de vaardigheden voor de IT professional van de toekomst. Ben jij er klaar voor? 

Vernieuwend onderwijs dat aansluit op ICT trends
Op het ICT college werken we aan levensecht onderwijs in projecten die aansluiten op de laatste trends in de ICT. We zoeken daarvoor altijd de samenwerking met het bedrijfsleven voor projecten, excursies, gastlessen en hybride docenten. Hybride docenten, veelal zelfstandigen met een eigen bedrijf, werken in de praktijk en brengen nieuwe ontwikkelingen en vaardigheden in het onderwijs.

Mooie projecten
De komende periode gaan de studenten op het ICT College weer aan de slag met mooie projecten. Om zo de benodigde vaardigheden, die een succesvolle IT professional moet beheersen, te leren in de praktijk. Dat maakt het leren tenslotte het leukst en zorgt ervoor dat de leerstof goed blijft hangen. 

Project ICT Platform
Onze studenten gaan aan de slag met een project waarbij ze de analyse, het ontwerp en de implementatie uitvoeren voor een nieuw ICT platform voor de opleiding Technicus Engineering. De ICT studenten leveren met dit project een waardevolle input en realiseren de bouwstenen voor innovatie op het gebied van Industrie 4.0, Big Data & Cloud Computing!

Overige projecten en onderwijs initiatieven die je van ons kunt verwachten:

  • Ontwerp & Bouw ICT platform
  • IoT & Cloud (o.a. LoRa)
  • Arduino programmeren; iedereen kan programmeren!
  • Ethical Hacking

Meewerken aan levensecht onderwijs?

Heeft u projecten of ideeën om gezamenlijk uit te voeren of ziet u andere kansen om samen onze ICT talenten in te zetten?
Stuur mail

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: