ICT Repair Café

Het ICT College heeft een ICT Repair Café. Deze helpdesk voor computerproblemen wordt gerund door studenten van de opleiding Medewerker Beheer ICT. De studenten worden begeleid door hun vakdocent. Onder zijn supervisie lossen studenten problemen op aan PC’s, laptops, smartphones of tablets en vergroten zij hun praktijkervaring. De diensten van het ICT Repair Café zijn volledig gratis. Kosten voor het vervangen van onderdelen of software zijn voor rekening van de klant. Wanneer een probleem niet door de studenten kan worden opgelost helpen zij u met de volgende stap.

Repair Cafés in heel Nederland
In het hele land zijn al diverse Repair Café's. Onder het motto: 'weggooien echt niet!' werken (deskundige) vrijwilligers samen met bezoekers aan de reparatie van kapotte spullen, zoals meubels, kleding, huishoudelijke apparaten en fietsen. Repair Cafés zijn gratis toegankelijke bijeenkomsten die draaien om (samen) repareren. Meer informatie: website Repair Cafes

Repair Café Nieuwegein
In de gemeente Nieuwegein is ook een actief Repair Café. Deze is geopend op elke eerste zaterdag van de maand, van 11.00 tot 14.00 uur. (Niet in juli en augustus.) Voor exacte data zie de website: http://repaircafenieuwegein.jouwweb.nl/

Het ICT Repair Café van ICT College is ontstaan naar een idee van de bestaande Repair Cafés. Er wordt onderling samengewerkt. Voor reparaties aan PC's, laptops of smartphones kunt u voortaan op woensdagen dus ook terecht bij het ICT College in Nieuwegein.

Praktische informatie

Heeft u een kapot scherm, problemen met uw PC of met het synchroniseren van uw e-mail? Maak dan snel een afspraak via de mail of telefoon. 

Openingstijden:
Woensdag van 9.00-15.00 uur

Contactgegevens:
Adres: Harmonielaan 1, Nieuwegein
Telefoonnummer: 030-7541888
E-mail: ictrepaircafe@rocmn.nl